23.3.2013

Jaa-a, kohta loppuu maaliskuu...

Niin se on kulkaa kiirettä piisannut tai ainakin ollut piisavinaan, että ei ole blogiin tullut koskettua.

Vettä on satanut ihan urakalla ja sitten taas aurinko on paistanut. Mutta hyvää se vesisade tekee täällä ja taas niitä pitkiä kuivia jaksoja odotellaan. Pääsiäinen on kohta käsillä....

Jussi piipahti Marokossa tällä viikolla. Oli positiivinen kokemus ja maa on todella edullinen, eikä tuo ylitys Espanjan ja Marokon välillä kestä kuin tunnin.

Töissä alkaa vihdoin tuntua siltä, että osaa sitä uutta hommaa eli neuvoa muita.  Mutta takavuosien kokemuksen mukaan olen ihan ok siinä, kunhan ensin sisäistän sen, mitä olen neuvomassa! Kyllä tämä tästä!
Ensi viikolla tulee palautetta  asiakkaan puolelta, eli miten on puhelinpalvelu sujunut. Mä olen uusi, eli saan varmaan ihan omat palautteet... joopa-joo.

Ensi viikolla on pääsiäinen... vieraita syömään perjantaina ja sitten me itse syömään lauantaina karitsankinttua tuonne ravintolaan mäen alle... ja kaksi lyhyttä työviikkoa... kuulostaa hyvältä!

Toivottavasti kohta täälläkin sää lämpenee, itselleni sopisi mieluummin 25 tienoilla oleva ulkolämpötila... mutta välillä pitää sataa ja välillä pitää olla viileämpää, että voi sitten kesällä paistaa ja olla kuivaa!

1 kommentti:

  1. Meillä on ollut jo monta viikkoa ihanan aurinkoiset päivät muutamilla +asteilla - ja yöllä kireää pakkasta! Ei tästä taida tulla kunnon kevättä ollenkaan. Nytkin luvattiin vain samaa säätä viikko eteenpäin.

    VastaaPoista