17.12.2012

Suomessa lyhyellä retkellä...


Töräytin 3.12. pikavierailulle Suomeen. Lennon piti olla perillä 07.05, mutta AY oli jo myöhästynyt Suomen päästä lähtiessä, niin että perillä oltiin sitten noin 08.30. Mukana oli 3 koiraa, joille oli löytynyt uusi koti Suomesta.

Aikaa tuntuu aina olevan liian vähän. Olisi paljon ystäviä, joita pitäisi tavata. Mutta kun sitä oli lumimotissa Loviisassa, niin tuo Hesassa käyminen oli vähän hankalaa. Matkoihin menee ainakin 1,5 tuntia suuntaansa ja on kuitenkin riippuvainen bussin aikataulusta. En ollut tilannut lunta ja pakkasta. Sain kyllä ihan kunnolla siitä huolimatta kumpaakin.

Kommentteja Loviisan palveluista:
Euromasterin palvelu: Soitto; kesärenkaat alla, pitäisi saada talvirenkaat alle.  Erinomainen palvelu: autoni haettiin parkkipaikalta, renkaat vaihdettiin ripeästi ja auto palautettiin parkkipaikaille. Kiitos Euromasterin pojille!
Ei niin erinomainen palvelu: auton tankki täynnä kesädieseliä (koska tarkoitus oli ajaa auto etelään syksyllä...mutta ei sitten ajettu). Pitäisi saada kesädieselit pois tankista, että mahtuisi talvidieselit tilalle.
Käväisin huoltokorjaamolla Loviisassa. Hallin puolella ei suostuttu edes puhumaan meikäläiselle. Viitattiin vaan ns. konttuurin puolelle. Menin sinne. Tönötin 15 minuuttia huolto -kyltin kohdalla. Ei näkynyt ristin sielua. Lähdin pois. Argh!
Soitin sitten Tesjoelle huoltoon. Vastaus:  Joo. Kai se jotenkin hoituisi. Mut ei tällä viikolla. Argh!
Lopputulema: Euromaster: Kiitos teille ja tulen toistekin käymään, kuten olen jo monet vuodet tehnyt.
Loviisan muut ns autopalvelut. En tule/soita toista kertaa. Ja pidän tasan tarkkaan myös huolen, että en todellakaan suosittele palveluitanne. Miksiköhän olen jo 4 vuotta huollattanut autoni Helsingissä.... jaa-a. Noh, se ehkä johtuu siitä, että Loviisan huolto aikanaan veloitti vaan ei merkinnyt huoltoa. Ja lopputulema oli: Laakkonen Herttoniemi, here I come...

Jaahas, sitä vetäytyä unten maille.... meikäläisellä koko viikko 6-vuoro...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti