3.8.2012

Aurinkoa ja kävelyä (29.2.2012)

Taas on viikko vierähtänyt!

Kävelty on ja kieltä opiskeltu yksityisopettajan johdolla.Tähtään siihen A2 kielitutkintoon. Nyt rupeaa jo tuo puhekin luistamaan, kyllä se varmaan tästä. Alakerran saksalaiset ovat tulleet maisemiin. En ole heitä henkilökohtaisesti tavannut (Jussi kyllä, koska olivat täällä silloin, kun olin Suomessa lokakuussa). Mun piti ihan kuulkaa kolme kertaa muistutella mieleen, että miten esittelen itseni saksaksi jne. Jösses! Tuli vain koko ajan juttua mieleen espanjaksi...

Kävelyn ohessa on vahingossa meikäläinen päässyt laihtumaan 1,7 kg eli suunta on oikea. Tänään oli taas "linjoihisi" -ryhmän kokous. Reippailin sinne (alamäkeen) ja join kiltisti porevettä (mieli teki kylmää olutta) ja  ja sitten puuskutin taas mäen ylös ennätysaikaan (kylmä valkoviini kutsui). Sitten tekaisin sitten meille hehtaarin kokoisen salaatin, jossa oli katkarapuja ja tonnikalaa.

Vaikka kävelyn makuun on päästy, niin nyt on ilmeisesti myös autokaupat kohta käsillä. Toivottavasti jo ensi viikolla on alla oma auto, ettei tarvitse tuolla isolla pakettiautolla enää haahuilla minnekään. Uusi tulokas ei ole uusi, mutta hyvin pidetty ja alle 50t kilometriä ajettu.  Meikäläinen, kun on tottunut siihen, että voin hypätä omaan autoon ja lähteä, niin on ollut tosi vaikea sopeutua siihen, että sitä autoa ei olekaan. Tosin tuo havainto, että pystyy sitä meikä kävellen liikkumaan näissä maisemissa, on helpottanut oloa.

Täällä alkaa olla kevät. Pensaat ja yms kasvit alkavat kukkia. Pihalla kukki jokin puu, arvioni mukaan kirsikka. Ehkä. Katsotaan, mitä hedelmiä tulee. Mustarastaat ja västäräkit painelevat pihalla ees taas. Ja kukkapenkissä kukkii hyasintteja. Ja näkyi olevan sinivuokkojakin. Erinäisiä muitakin kasveja kukkii, mutta nimistä ei ole mitään tietoa. Pitänee bongata jostain joku tietäjä....

Nyt tulee pikkuhiljaa uni silmään kaikkien urheilusuoritusten jälkeen... Jussi höpisee radioamatöörikavereiden kanssa (Skypellä Suomeen).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti