3.8.2012

Kylmä päivä Andaluciassa! (3.2.2012)



Hola!

Suomessa kärvistellään kunnon pakkasissa ja netistä luin, että liikennekin on ollut kaaoksessa Uudellamaalla (tiedän siis mitä se voi olla, nimimerkki: matkamittariin kertyi 50000 km per vuosi Loviisa-Helsinki matkoja). Mutta on se Siperian kylmä ennättänyt tänne Aurinkorannikollekin. Aamulla mittari näytti +4,2 astetta ja silloin aurinko oli jo paistanut pari tuntia. Oman lisänsä tuo tuuli, joka hipoo myrskylukemia.

Tänään olimme Jussin kanssa Aurinkorannikon radioamatöörien epävirallisella lounaalla. Niitä on aina säännöllisen epäsäännöllisesti. Hieman myöhästyimme, koska meillä oli treffit kampaajan kanssa sovittuna ennen sitä. Mutta paikalla oli noin 12 henkeä eli amatöörejä vaimoineen. Meikäläinen tuntee näissä tilaisuuksissa itsensä aina tosi nuoreksi  meidän Jussi on nimittäin nuorin amatööri ja hänellekin kolahtaa kohta mittariin 63 vuotta. Meikäläinen on ihan teini-ikäinen....  jihaa!


Niin ja sitten perjantain kunniaksi kooste mielenkiintoisesta artikkelista, jonka luin netistä menneellä viikolla...miettikääpä listaa...kolahtaako? Luin listan läpi ja totesin, että ehkä elämänkatsomusohjeeni on ollut oikein eli:

Tee se, mkä oikealta tuntuu, ettei tarvitse sitten vanhainkodissa kiikkustuolissa tarvitse katua, että ei sitten tullut sitäkään tehtyä....

Mutta toki jokainen saa tehdä mitä haluaa, siihen en lähde puuttumaan...

"Parantumattomasti sairaita hoitanut Bronnie Ware tietää, mitä ihmiset katuvat kuolinvuoteellaan. Waren potilaita olivat ne, jotka olivat halunneet palta sairaalasta kotiinsa kuolemaan. Sairaanhoitajan kokemuksista on tulossa myös kirja. Verkkosivuillaan hän paljastaa, mitkä ovat viisi yleisintä asiaa, joita kuoleva ihminen katuu.

1. Olisinpa elänyt kuten itse halusin, en niin kuin muut odottivat.

2. Toivon, etten olisi tehnyt niin paljon töitä.

3. Toivon, että minulla olisi ollut rohkeutta osoittaa tunteeni.

4. Toivon, että olisin pysynyt yhteydessä ystäviini.

5. Toivon, että olisin antanut itseni olla onnellisempi.

Lähde: Bronnie Waren kotisivu Inspiration and Chai / Iltalehti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti