3.8.2012

Kun kuu laskee ja aurinko nousee Andaluciassa... (4.6.2012)


Taas on elämä palautunut normaaliksi Suomen loman jälkeen.

Yksi kielikurssi on opiskeltu läpi ja täällä on keli muuttunut kesäiseksi eli päivällä +30-31 astetta, aurinkoista. Yöllä on sitten noin 22 astetta.

Ei tarvitse enää villasukkia sisällä. Armas aviomieheni liikkuu jo paljain jaloin, mutta se on mielestäni liioittelua - kyllä jotkut flipflopit jalassa pitää olla (ei se lattia nyt NIIN lämmin vielä ole). Untuvatäkistä olemme kyllä jo luopuneet.

Poikakissamme Misse meluaa aina öisin (noin kello 3) syystä, jota emme tiedä. Mutta on ilmeisesti joku vanhojen kissojen melko yleinen ilmiö. Tyttökissamme Lilla My kyllä nukkuisi koko yön (mitä nyt välillä herää kärttyisen näköisenä, kun Misse meluaa). Noh, Misse joutuu sitten kylppäriin rauhoittumaan omalle pyyhkeelle ja ruokakuppi viereen (se sama, joka on tarjoiltu jo iltasella keittiössä). Noin kello 7 on kuppi tyhjä ja Missellä pissihätä. Silloin kuuluu karjahdus ja henkilökunnan naispuolinen jäsen (=minä) käy päästämässä Missen ulos. Nyt karjahdus oli 7.40 ja satuin vilkaisemaan parvekkeelle ja näin SUUREN kuun (sen saman, jota olin ihastellut eri suunnasta eilen illalla). Menin ulos istumaan ja seurasin, kun kuu laski ja 15 minuuttia myöhemmin nousi sitten aurinko.  Misse rauhoittui ja ryhtyi nukkumaan Jussin repun päällä - meikä painui takaisin sänkyyn ja sitten nukuimme koko porukka vielä pari tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti