3.8.2012

Pääsiäinen selvitetty! (11.4.2012)


Ja ei muuten sitten yhtään ainoaa suklaamunaa ole tuhottu!  Mutta se näkyi tänään ryhmässä, oli nimittäin paino pudonnut 1,1 kg meikäläiselle. Sain taas tähden ja sitten sellaisen opuksen, jossa kerrottiin, että kuinka hyvä jo tämä painonpudotus on. Noh, toivottavasti heillä tähtiä riittää (ainakin kortti käy loppuvuoteen mennessä pieneksi...). Punaviiniä ja lammasta kyllä meni jonkun verran. Niin ja sitä parsaa... ja porkkanoita.
Kävin kyllä jo päivällä varmuuden vuoksi ostamassa pienemmät housut ja vähän t-paitoja. Vanhat housut menee kirppis -kuormaan. Ajatelkaa, pellava-puuvilla -housut maksoivat 15 € ja puuvillaiset t-paidat 4 € kpl. Kävin liikkeessä nimellä "Dunnes store".

Eilen oli ihan sikatuulinen päivä. Meidän parvekkeella pölisi railakkaasti, mutta kissat etsivät vain tuulensuojaisen paikan ja nauttivat olostaan. Olimme myös yhden Jussin radioamatööri -ystävän 75-v päivillä (mullakin oli eilen oma syntymäpäivä, mutta täysin vain epätasaisia... viikonloppuna pihville ja punaviinille).

Pääskyset tekevät ihan samaa lentoharjoitusta, jonka muistan jo kakarana nähneeni Suomessa, kun Mäntässä klubin kattotiilien alla pesineet saivat lapset liikkeelle ja olivat lähdössä kohti etelää. Täältä varmaan lähdetään kohti pohjoista. Samat kirkuvat äänet - kyseessä siis tervapääskyt! Valmistaudu Suomi: tervapääskyt tulevat kohta!

Kaupungilla (siis Fuengirolassa) alkaa jo olla aika paljon turisteja. Nyt sen tosiaan huomaa, kuinka hiljaista talvella on. Ravintolat ja kahvilat ovat kiinni keskellä talvea, nyt kaikki on auki ja porukkaa häärii joka puolella. Taloyhtiömme englantilaiset lähtevät pikkuhiljaa kesän viettoon kotimaahansa (paitsi 2 miestä - he ovat täällä aina ja sukulaiset tulevat tänne). Kesää siis pukkaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti