3.8.2012

Hampaiden kalina on jatkunut... (4.2.2012)



Huh, en pistänyt nenääni ulos lainkaan. Jos mahdollista, niin tuuli vielä enemmän kuin eilen ja vaikka aurinko paistoi, niin ulkolämpötila oli vain 10 astetta. Kissatkaan eivät halunneet ulkoilla kuin pikaisesti.

Jussi joutui eilen liikenneonnetomuuden uhriksi. Oli odotellut skootterin kanssa sopivaa väliä isossa kiertoliittymässä  ja sitten yksi Audi oli pamauttanut skootterin perään ja Jussi ynnä skootteri lennähtivät mukkelismakkelis katuun. Skootteriin tuli naarmuja, Jussiin ei onneksi. Audi-kuski oli heti myötänyt syyllisyytensä ja läheisestä autokorjaamosta oli löytynyt vakuutusyhtiölle tehtävä ilmoituslomake ja se oli huolella täytetty. Audimies puhui onneksi englantia, niin että saivat selvitettyä juttunsa. Meillä on hakusessa auto tuon ison ja ruman tilalle. Iso ja ruma on siis meidän vm 1995 Ford Transit pakettiauto. Joka on niin iso ja ruma, että kaikki espanjalaisetkin väistävät sitä. Tosin kyyti on näillä kaduilla melko kuoppaista, koska joka paikassa on korotettuja suojateitä ja muita hidastenyppyjä. Ja sellaiseen kun Transitilla töräyttää, niin tavaratilassa kaikki hypähtää 30 cm. Jussi erehtyi kerran laittamaan kananmunapakkauksen tavatilaan irrallaan. Oli sitten kuulema munakokkeli valunut tässä parkkipaikalla ulos ovesta.... hohhoijaa!

Maanantaina taas Marbellaan kielikurssille. Koska menen bussilla, ja matka kestää tunnin, niin pitää hypätä ylös sängystä jo 6.30, jotta ehtii 7.30 bussiin. Eikä tuo bussikyyti paljon poikkea suomalaisesta vastaavasta, ainakaan aamusella mennessä. Ensin värjöttelemme linja-autoasemalla pimeässä. Kaikilla on pipo vedettynä mahdollisimman syvälle, toppatakki ja hanskat. Bussin sisälämpötila on sama kuin ulkolämpötila (noin 8 astetta); sillä ei ole ehditty vielä ajaa sinä aamuna. Peffat jäässä ja tuppisuisina köröttelemme sitten kohti Marbellaa. Paluumatka iltapäivällä on mukavampi, koska aurinko on ehtinyt lämmittää bussin mukavasti ja matkustajat kälättävät keskenään. Jankkaan espanjan verbejä ja salakuuntelen muiden matkustajien juttuja...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti