3.8.2012

Lottovoittaja! (19.2.2012)


Suuren lottokuumeen vallassa tein eilen pari riviä lottoa netissä. Ja satuin samalla tarkistamaan, että onko edellisillä kierroksilta tullut voittoja. Juu, olin lokakuussa voittanut 2 x 1 €.
OLEN LOTTOVOITTAJA!  Mutta se eilinen potti meni kyllä sivu suun. Noh, life goes on!

Olemme kärvistelleet poikkeuksellisen kylmässä säässä jo monta viikkoa. Perjantaina kello 00.50 heräsin ukkosen jyrinään. Mitään sellaista ei oltu luvattu eikä myöskään sadetta. Mutta loikkasimme ylös sängystä kiskomaan tietokoneet yms pois sähköstä. Ja sitten tulikin jo välähdys ja pamahdus eli melko lähellä. Siinä sitä sitten rytisi ja välkkyi toista tuntia ja vettä tuli kuin saavista. Aamusella jyrähtely alkoi uudelleen, mutta häipyi sitten. Vettä tosin satoi koko päivän ajan. Ei täällä paljon vettä olekaan satanut, niin että ihan hyvä oli luonnolle.

Eilen oli jälleen aurinkoista ja ihan kohtuullisen lämmintä. Mutta tänään lämpötila pomppasi ja saimme tehdä sunnuntai-kävelyn ihan hellesäässä. Suomessa on kuulema lunta tullut ihan kotitarpeiksi. Tajusin ip, että on laskiassunnuntai ja söimme Jalostajan hernesoppaa. Eipä ole ennen sitä tullutkaan syötyä tähän vuodenaikaan ulkona parvekkeella.

Sähkökatkot ovat täällä tosi yleisiä ja tässä parina yönä onkin ollut muutaman tunnin katkoksia. Ja juuri tällä hetkellä ovat sähköt taas poikki. Yksi syy siihen, miksi keittiössä on vain 1 levy sähköllä ja 3 on kaasulla. Meillä on kaasuhälytin ja siksi sitä aina tietää, että koska sähkö menee poikki: hälytin piippaa. Ja kun sähköt jälleen palaavat, piippaa hälytin 2 kertaa. Uuni on sähköllä, mutta eilen juuri tajusin, että siinäkin on sähkökatkovarmistus: jos uuni oli päällä, kun sähköt menivat poikki, niin sähköjen palattua uuni ei ole päällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti