3.8.2012

Kohti tasoa A2 (6.2.2012)


Aamulla 7.30 bussilla Fuengirolasta kohti Marbellaa. Bussilipun hintakin oli noussut 12 senttiä. Mutta ottaen huomioon, että summalla 3,05 saa ajaa 30 km, niin ei nyt ole niin paha hinta.

Matkan edetessä voi seurata auringon nousua, kun bussi kurvaa rantatietä pitkin. Tänä aamuna Afrikan puolen vuoret näkyivät erityisen hyvin.

Onneksi aamu oli hieman lämpimämpi, +13 astetta. En vielä tiennyt, minkälainen kielikurssin ryhmä tulee olemaan, mutta perillä se selvisi. Meitä on yhteensä kolme: jo edelliseltä jaksolta tuttu Marie (englantilainen) ja uutena Jukka (yllätys, yllätys - suomalainen). Ja tuttu opettajamme Beatriz eli la professora. Niin sitä taas väännettiin verbiä ja lausetta 5 tuntia putkeen ja paluumatkalla bussissa oli hieman nuutunut olo. Mutta mutisin urheasti verbintaivutuksia. Auringonpaiste toki helpotti oloa ja lämpötila oli kohonnut +20 asteeseen.

Kotiin ja kotitehtävien kimppuun. Nyt on jo tosi, tosi nuutunut olo, mutta vielä pitäisi kirjoittaa yksi kirjallinen harjoitus. Niin että menen takaisin sorvin ääreen.

Buena noche, amígos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti